Ambassadører for DINNødhjælp

Vores ambassadører er vigtige for os, og for det arbejde vi laver. De er med til at sætte fokus på DINNødhjælps arbejde på hver deres personlige måde. De laver alle et vigtigt arbejde, både med at udbrede kendskabet til DINNødhjælp, men også med at samle penge ind.

Vores ambassadører er alle ildsjæle, med hjertet på rette sted. Vi håber, at I vil lade jer inspirerer af disse mennesker, og leve efter DINNødhjælps motto: Help One Person Everyday!

Vi vil gerne introducere jer for disse fantastiske mennesker, så I kan få et indblik i hvem de er, og hvorfor de har valgt at støtte DINNødhjælp.

 

AlmazAlmaz Mengesha, født i Etiopien 1973.

Almaz har 3 børn, arbejder som afdelingsleder og har siden 1986 boet i Danmark. Da Almaz var 8 år gammel, var hun involveret i en trafikulykke hvor hun mistede begge underben. Men dette har ikke været en hindring for hende for at nå sine mål, og sprænge rammerne for hvad man hidtil har set: Hvad en med et handicap af hendes karakter kan udrette.

I 2013 fik Almaz første gang kendskab til DINNødhjælp i nyhederne, og hun vidste med det samme at det ville hun være en del af.  I 2014 besluttede hun, at hun ville være den første danske dobbelt benamputerede kvinde, der gennemførte et triathlon, for på den måde at skabe fokus på DINNødhjælp. Siden har Almaz gennemført flere triathloner, hvor hun har samlet penge ind til DINNødhjælp. Almaz sammenligner ikke sig selv med en atlet, men hun træner og deltager i stævner, fordi det tjener et højere nødhjælpsformål. Desuden holder Almaz foredrag, hvor hun fortæller om sin spændende opvækst i Etopien, her donerer hun også en del af indtjeningen til DINNødhjælp. Almaz sætter sig hele tiden nye mål for, hvad hun kan på sine to metalben – dette vil blive dokumenteret af TV. Hvis man ønsker flere informationer om Almaz og hendes fantastiske initiativer for DINNødhjælp, kan man følge hende på Facebook: “Almaz Mengesha – dobbelt benamputeret triatlet”

 

BjørnBjørn Druglimo, født i Norge 1973.

Bjørn er gift, har 3 børn, og har siden 2001 været ansat som politibetjent i Norge. Han bruger sin fritid som fodboldtræner for børn, og derudover skriver han som freelance forfatter i forskellige norske medier om temaer der betyder noget for ham. Han er meget interesseret i, at alle børn får et godt liv – med muligheder for tryghed, kærlighed og glæde.

Bjørn blev første gang opmærksom på DINNødhjælps arbejde, da billedet af Hope gik viralt. Bjørn startede med at sende et digt til DINNødhjælp om, hvorfor Hope havde gjort indtryk på ham (digtet kan læses på vores facebookside: DINNødhjælp – Deres overlevelse). Herefter tog interessen fart, han startede en indsamling af fodboldtøj til børnene på vores børnehjem – responsen var enorm, og alle topklubberne i Norge sagde ja til at deltage. Der er bl.a. en signeret Real Madrid dragt fra den norske forboldstjerne Martine Ødegaard, signerede landsholdsdragter fra Danmark og fra F.C København.

Men det Bjørn er mest kendt for, var hans kampagne – One Word To One World. Her blev der delt HOPE-hilsner til alle verdens børn. Kampagnen gik viralt og mange tusinde har siden delt et billede på deres facebook med et skilt hvor der var skrevet HOPE, bl.a. kendte skuespillere, sangere m.fl.

 

LeifLeif Dorph Rasmussen, født i Danmark 1972.

Leif har boet med sin kæreste igennem de sidste 19 år og sammen har de 3 børn, han er selvstændig erhvervsdrivende og har haft en idrætspædagogisk konsulentvirksomhed de sidste 10 år, sammen med hans gode ven Jesper Grothe Pedersen. Arbejdet består primært i at motivere børn og unge til mere bevægelse i hverdagen – mennesker i alle aldre har brug for at lege, og voksne overser ofte den enorme kilde af energi og kreativitet man får ved leg, ved at betragte det som et koncept kun for børn. De afholder desuden kurser for lærere og pædagoger, og iværksætter projekter for f.eks. etablering af idrætstilbud for børn og unge med særlige behov.

Første gang Leif fik kendskab til DINNødhjælp var i 2013, hans mission var at indsamle midler til DINNødhjælp på vej mod Ironman udfordringen. Den 24. august 2014 stillede Leif op i en række løb, cykelløb og triathlondistancer, hvor han løb med DINNødhjælps reklame på tøjet, samtidig med at han uddelte ca 500 flyers om DINNødhjælp. Han kom i mål efter 11 timer og 45 min. og med hjælp fra hans netværk lykkedes det ham at indsamle 30,000.- til DINNødhjælp. Sidenhen har Leif deltaget i flere forskellige løb, med det formål at øge kendskabet til DINNødhjælp og fortsat indsamle midler. Leif er i gang med at arrangere et event til fordel for DINNødhjælp, dette er dog stadig på tegnebrættet – Følg med på hans Facebookside: “MIN motivation – DIN Nødhjælp – DERES overlevelse” om hans indsats og hans kommende projekter for DINNødhjælp.