Bohemian Books - Ildfluer i natten

Den filosofiske voksenfortælling Ildfluer i natten, hvor handlingen udspiller sig i Afrika, kan nu købes som e-bog gennem DINNødhjælp

Forfatterne Nick og Nete (kunsternavn Leschly & Højgaard) som også har deltaget i “Jagten på det gode liv” på DR, har valgt at donere alle indtægter fra salget af deres bog Ildfluer i natten når den købes gennem DINNødhjælp som e-bog.

Ønsker du at købe e-bogen og støtte DINNødhjælp, skal du gøre følgende:

  • Overføre 100.- til DINNødhjælp på MobilePay 44170 eller via bankoverførsel til reg 9006 kontonummer 4580176653
  • Tag et screenshot af betalingen og email det til: auktion@dinnoedhjaelp.dk  skriv Anette i emnefeltet
  • Du vil modtage e-bogen i din mail

Ildfluer i natten tager sin begyndelse i en afrikansk landsby. Her møder vi drengen Ubuntu, der bryder med fattigdommens indsnævrende lænker og stævner ud mod selvindsigtens uendelige hav, gennem en gammel mands livsberetning. Sammen rejser de fra minde til minde, og Ubuntu bliver på denne måde delagtiggjort i livets magi.

Bogen er en filosofisk voksenfortælling, som handler om venskab og kærlighed, sorg og smerte samt alt det, der ligger imellem.

“De spiser en rum tid i tavshed. Da manden er færdig, sætter han sin skål på jorden og tørrer sig om munden. “Du, jeg og alt, hvad det blotte øje kan se, består af det samme. Vi er som sandkorn, der bliver blæst rundt i en endeløs fortælling.
Vi ér den fortælling, som gennem os oplever sig selv; gør sig erfaringer; rykker sig langsomt mod en endegyldig sandhed, som åbenbares for dem, der leder.
Intet i livet er, hvad det giver sig ud for at være, og meget lidt af det som mennesket regner af betydning, betyder i virkeligheden noget. Alt hvad du oplever, føler og ser, er en dans konstrueret af den evige eksistens beregnet til at lære dig præcis, hvad du har brug for for at udleve dit fulde potentiale og gøre mest mulig nytte i livets kredsløb. Alt i Universet er forbundet med hinanden.”
Skyggerne danser på væggen, mens Den Gamle fortæller. Hans øjne slår gnister. Armene fægter i luften, mens han giver sine ord vinger, så de kan flyve gennem natten med deres budskab.”

Er du interesseret i at følge forfatterne Nick og Nete’s liv og rejser kan du gøre det på deres hjemmeside, Facebook eller blog