Af al kunst, som distribueres og sælges gennem NordiArt, går 15-50% af indtjeningen ubeskåret til forskellige velgørende formål heriblandt DINNødhjælp

Det er helt op til den enkelte kunstner, hvilken organisation eller hvilket projekt de enkelte værker skal støtte. Ofte vil støtteprojektet være direkte relateret til kunstværkets motiv.

Lige nu støttes DINNødhjælp af følgende 4 kunstnere:

  • Helena Frank
  • Jakob Carlsen
  • Mimo Khair
  • Sofie Børsting

NordiArt er en ny digital fotoportal og webshop, der vil udbrede kendskabet til kvalitetsfoto og grafisk kunst. NordiArt ønsker at skabe et stærkt brand, der markerer sig som et anderledes og innovativt bud på formidling af aktuel og grænsesøgende kunst med en klar holdning til miljøet og vores omverden. Det gør de gennem samarbejde med velgørenhedsorganisationer / foreninger i ind- og udland, og storytelling der fortæller historien bag værket og den konkrete donation.

NordiArt skaber et alternativt til den gængse reproducerede vægkunst. De giver mulighed for, at privatpersoner og virksomheder kan udsmykke væggene med unikke og meningsfulde værker. Flere anerkendte og prisbelønnede fotografer, fra bl.a. World Press Photo og National Geographic Society, er allerede på listen over NordiArts samarbejdspartnere.

NordiArt tilbyder kun kvalitetsprodukter fra anerkendte fotolabs, der lever op til galleristandarden, både hvad angår design og produktion.

Gå på opdagelse i NordiArts smukke webshop her Webshop

Følg NordiArt på Facebook og på Instagram