Bliv erhvervssponsor for DINNødhjælp

Når din virksomhed vælger at blive sponsor hos DINNødhjælp, er I med til at sikre en lysere fremtid for de udsatte heksebørn i Nigeria.

Dine fordele som DINNødhjælp sponsor

Hvis man som virksomhed ønsker at bidrage med et fast beløb om måneden, dog min. 1500,- pr. måned, vil DINNødhjælp gerne takke med at sætte virksomhedens logo på vores hjemmeside.
Vi reklamerer desuden for vores sponsorer igennem vores nyhedsmail, som udkommer én gang om måneden.

Støtter I med min. 35.000,- om året tilbyder DINNødhjælp, at Anja Ringgren Lovén kommer og holder sit foredrag for Jeres medarbejdere gratis.

Vi påskønner al den støtte vi får og sætter stor pris på et troværdigt og solidt samarbejde.

Vi vil gerne støtte, hvordan gør vi?

Hvis du bliver ramt af beretningerne her på hjemmesiden og synes, at verden er et bedre sted, når vi hjælper hinanden så stil dig sammen med os og vær med til at gøre en forskel. Lad os sammen skubbe tingene i den rigtige retning!

Send en mail til: tina@dinnoedhjaelp.dk hvis du ønsker at støtte DINNødhjælp med et sponsorat.

DINNødhjælp laver salgskampagner med virksomheder, der ønsker at støtte DINNødhjælp i en kortere periode

 

Ønsker du yderligere informationer om at lave en salgskampagne i samarbejde med DINNødhjælp, venligst send en mail til: tina@dinnoedhjaelp.dk  

Salgskampagne med din DINNødhjælp

En salgskampagne designes i samarbejde med DINNødhjælp, hvor man som virksomhed har muligheden for i en aftalt periode at få branded virksomheden gennem DINNødhjælps platforme på de sociale medier. Man skal som virksomhed sælge et eller flere produkter, hvor DINNødhjælp får x – antal procenter/kroner af salget/overskuddet i den aftalte periode.

 

Se salgskampagner her