Herunder kan du finde svar på de spørgsmål vi oftest får.

Kan jeg blive frivillig hos Land of Hope og rejse med til Nigeria?

Børnecenteret Land of Hope ligger i staten Akwa Ibom i Nigeria, som er et af verdens farligste områder. Derfor inviterer vi ikke frivillige til Land of Hope. Det kræver væbnet beskyttelse 24/7, og skulle der ske en frivillig noget, vil regeringen i Nigeria stille Land of Hope til ansvar.

Vi råder alle til at læse rejsevejledningen for Nigeria på hjemmesiden for udenrigsministeriet i dit hjemland.

Det danske udenrigsministerium fraråder på nuværende tidspunkt ALLE rejser til Akwa Ibom Læs den danske rejsevejledning her

Jeg vil gerne adoptere et barn. Kan jeg det?

Nej, det kan du ikke. Land of Hope er ikke et adoptionsbureau, og adoption er ulovligt i nogle stater i Nigeria. En vigtig del af vores humanitære arbejde er det, som vi kalder Home Visits (hjemmebesøg), hvor børnene kommer på besøg hos deres nærmeste familie. Børnene savner naturligvis deres forældre og søskende, og det er vores fornemmeste opgave, at de bevarer en tæt relation til dem.

Formålet med hjemmebesøgene er også at ændre landsbyernes syn på overtroen ved at vise dem børnenes utrolige forvandlinger – fra at være udstødt, alene, beskyldt for at være heks, næsten tortureret til døde til at være sund, stærk, rask, dygtig i skolen med selvtillid og drømme for fremtiden.

Det er et langsigtet arbejde og kræver, at børnene kommer på regelmæssige hjemmebesøg. Familierne kommer også ofte på besøg hos børnene på Land of Hope. Et familiebånd er meget stærkt i de afrikanske samfund, og selvom overtroen synes at splitte det bånd, skyldes det i bund og grund fattigdom og uvidenhed, som kun kan bekæmpes ved at udvide deres viden om verdenen og oplyse om overtro og vigtigheden af uddannelse.

Jeg vil gerne arbejde som frivillig hos Land of Hope. Kan jeg det?

Land of Hope har brug for rigtig meget støtte, og vi er meget glade for, at så mange ønsker at hjælpe os. Når vi mangler frivillige til vores administrative arbejde i Danmark, skriver vi det på vores sociale medieprofiler, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Hvad laver DINNødhjælps ambassadører?

Land of Hope´s  ambassadører er indflydelsesrige ildsjæle, der bruger deres netværk og indflydelse til at skabe opmærksomhed og mobilisere støtte til Land of Hope. De arbejder frivilligt og donerer deres tid og individuelle kompetencer på forskellig vis til at fremme vores arbejde.

Jeg vil gerne donere tøj, legetøj, bamser, bøger oa. til Land of Hope. Tager I imod det?

Land of Hope er meget taknemmelig for den store opbakning, vi får fra rigtig mange mennesker, som henvender sig til os med disse tilbud. Det er dog en yderst dyr affære at sende pakker til Nigeria, og vi har desværre ikke selv mulighed for at tage det med til børnehjemmet.

Vi foreslår derfor, at man eventuelt sælger tingene og derefter donerer pengene til Land of Hope. Pengene vil så blive brugt på at købe tøj, mad, medicin, legetøj, bøger mm. i Nigeria, så vi på den måde støtter lokalsamfundet, hvilket er til gavn for mange flere mennesker.

Jeg vil gerne donere medicin, hospitalsprodukter o.l. til jeres børnehospital. Tager I imod det?

Som udgangspunkt gør vi ikke. Vi har ikke mulighed for at sende det til Nigeria, og vi kan heller ikke tage det med i en kuffert, da der er mange forskellige regler, der skal overholdes, når man tager medicin, produkter mm. med på rejse. Vi har desværre heller ikke mulighed for at opbevare det nogle steder. Selvom det er ubrugt medicin fra privatpersoner, har vi heller ikke de nødvendige faglige kompetencer til at vurdere, om medicinen har været opbevaret korrekt.

Vi vil offentliggøre på vores hjemmeside og sociale medieprofiler, når og hvis vi mangler noget bestemt medicin (fra hospitaler) eller produkter til børnehospitalet, som vi kan få sendt til Nigeria i en container.

Jeg vil gerne booke et foredrag med Anja - hvordan gør jeg det?

Ønsker du at booke et foredrag med Anja, kan dette gøres gennem www.athenas.dk som også vil være behjælpelig med evt. spørgsmål vedr. foredraget.

Anja er også kommet i selskab med nogle af verdens mest inspirerende foredragsholdere i Skandinaviens største foredragsbureau A-speakers.com. Så nu er det muligt at booke foredrag med Anja på engelsk overalt i verden. Skal Anja besøge dig i dit hjemland, kan hun bookes her: www.a-speakers.com

Bemærk venligst at Anja ikke selv står for booking af foredrag, og at DINNødhjælp ikke kan bistå med planlægning af selve foredraget.

Jeg vil gerne høre Anjas foredrag - hvornår og hvor er næste foredrag?

Du kan se alle Anjas kommende foredrag i vores event- og foredragskalender her

Her kan du også læse mere om, hvordan du booker billetter mm.

Jeg vil gerne starte en indsamling til Land of Hope. Hvordan gør jeg det?

Du kan starte din egen indsamling til fordel for Land of Hope på følgende måder:

Vi er godkendt ved www.betternow.org, og her kan du gå ind og starte din egen personlige indsamling. Gå ind på deres hjemmeside, tryk på ”start indsamling”, skriv en god tekst om, hvorfor du har startet indsamlingen, og hvorfor du ønsker at støtte vores arbejde. Indsæt et godt foto, og så er du allerede godt i gang. Vær dog opmærksom på at angive korrekt information om Land of Hope. Har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at sende en mail til: tina@landofhope.global

Husk at dele din indsamling med dine venner på de sociale medier og opfordre dem til også at dele den. På den måde skaber du mere opmærksomhed om din indsamling. Læs mere her

Din egen måde

Hvis du har en ide til en indsamling, fx på din skole, din arbejdsplads, til gadens loppemarked eller andet så kontakt tina@landofhope.global for mere info.

Jeg vil gerne bortauktionere ting til fordel for Land of Hope. Kan jeg det?

Land of Hope har en Facebookside, der hedder Auktion , hvor man kan bortauktionere alt det, man vil til fordel for Land of Hope´s arbejde i Nigeria. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan sælge på Auktion/Land of Hope.

Har du spørgsmål til Auktion/Land of Hope, eller ønsker du at auktionere noget bort til fordel for Land of Hope så kontakt teamet bag Auktion/Land of Hope på mail: auktion@landofhope.global

Kan jeg trække min donation fra i SKAT?

JA. Land of Hope er godkendt efter ligningslovens paragraf 8A, der gør alle donationer til Land of Hope fradragsberettigede.

Land of Hope indberetter automatisk donationerne til SKAT,hvis man er tilmeldt automatisk træk via vores hjemmeside og har man oplyst sit cpr (BEMÆRK at medlemskontingenter ikke er fradragsberettiget). Har du doneret via bankoverførsel, paypal eller MobilePay skal du sende en mail til Land of Hope på anita@landofhope.globalmed følgende oplysninger:

Navn

Adresse

CPR-nummer/CVR-nummer

Donationsbeløbet

Donationsmåde

Da vi ikke automatisk får disse informationer ved bankoverførsel, paypal og MobilePay

Må min virksomhed brugeLand of Hopes logo?

Virksomheder må kun bruge Land of Hopes navn og logo i forbindelse med markedsføring, hvis de har indgået en skriftlig aftale med Land of Hope herom, typisk i forbindelse med et sponsorat eller anden form for samarbejdsaftale.