HOPE, hvor der er kærlighed, er der liv

HOPE.
Jeg har set meget her i Nigeria igennem de sidste 3 år. Jeg har forskånet jer for mange oplevelser når vi har været på redningsmissioner. Tusindvis af børn bliver beskyldt for at være hekse og vi har både set tortur af børn, døde børn og forskræmte børn. Billederne her viser hvorfor jeg kæmper. Hvorfor jeg har solgt alt hvad jeg ejer. Hvorfor jeg bevæger mig ud på usikker grund. Hvorfor den nye dokumentar er så vigtig for DINNødhjælps arbejde så vi kan råbe verdens ledere op så vi kan få sat fokus på overtroen i Nigeria. Jeg håber I alle sammen vil se med, når ”Anjas Afrika” senere i år bliver vist på tv.
30. januar fandt vi denne dreng, som jeg har valgt at kalde drengen HOPE, for lige nu håber vi alle sammen på at han overlever. Han er indlagt på sygehuset.
Allerede efter 2 dage er Hopes tilstand stabil. Han tager mad til sig, og han reagerer positivt på den medicin han får. Han har i dag, den 2. februar, haft kræfter til at sidde op og smile til os. Han er en stærk lille dreng. At se ham sidde og lege med min egen søn er uden tvivl den største oplevelse i mit liv! Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal beskrive det med ord. Det her er hvad der gør livet så smukt og værdifuldt og jeg vil derfor lade billederne her tale for sig selv:

På blot 2 dage har DINNødhjælp modtaget 1 million kroner til at hjælpe lille Hope !!! Lad mig lige gentage: 1 million danske kroner er doneret til DINNødhjælp på blot 2 dage !!!
Mine følelser sidder helt uden på tøjet! Jeg er så overvældet ! Jeg er så taknemmelig og rørt over alt den kærlighed, omsorg og enorme støtte der bare strømmer her til Nigeria hele vejen fra Danmark! Jeg vil så længe jeg lever takke jer alle sammen hver eneste dag ! Jeg glemmer det simpelthen ALDRIG ! Med alle de penge kan vi udover at give Hope den allerbedste behandling nu også bygge en læge klinik på den nye jord og redde mange flere børn ud af tortur! Det er bare SÅ stort ! Den bygning skal kaldes HOPE CLINIC – DONATED BY DENMARK !! Man siger at tak blot er et fattigt ord, men for mig betyder tak liv! Og til dem der påstår andet, så kan vi i dag sammen bevise overfor hele verden, at næstekærlighed i den grad stadigvæk eksisterer i Danmark !

Hope og David Jr

fake yeezys https://www.sexxxotoy.com/about-us/
copyright 2020