Som de fleste af jer ved, har DINNødhjælp / ACAEDF sidste år købt et meget stort stykke jord her i Nigeria, hvor vi i øjeblikket er ved at bygge et nyt børnecenter i samarbejde med Ingeniører Uden Grænser Danmark.

“Land of Hope” er navnet på vores nye jord, det er også skrevet henover vores hovedport.

Den sidste opdatering jeg lavede om byggeriet var den 9. august, hvor processen gik rask fremad. Fundamentet af bygningerne blev skabt, og nogle bygninger var allerede ved at tage form.

Og nu er vi der næsten! :-D Meget snart vil 10 bygninger vil stå klar og skabe vores “Land of Hope”, og disse bygninger er:

  1. Pigernes hostel
  2. Drengenes hostel
  3. Kontorbygning
  4. Sikkerhed / generator hus
  5. Køkkenbygning
  6. Sundhedsklinik
  7. Faglig og Entrepreneur bygning
  8. Bibliotek
  9. Parlamentarisk Hall
  10. Volontørhus

Vores Faglig-og Entrepreneur bygning skal huse forskellige dygtighedsskabende færdigheder som fx et musikalsk laboratorium for at lære musikinstrumenter og musik at kende. Et ICT-Center for edb-uddannelse, som er meget sjælden i det miljø, hvor vi opererer. Frisør/håropsætning / mode, div. håndværk, galleri og bagning/catering.

Det er de slags afdelinger og færdigheder, som bygningen vil blive brugt til. Dette er dybest set for at kunne lære vores børn om bedre produktivitet og korrekt integration i samfundet. Alle vores børn og mange flere børn vil have adgang til dette.

Uddannelse giver børnene medviden om verden. Den baner vejen for en god karriere. Den hjælper til at opbygge karakter. Den fører til oplysning. Den lægger grundlaget for en stærkere nation. Og vores Erhvervsuddannelse-og Entrepreneur bygning vil spille en meget vigtig rolle i vores oplysningsarbejde.

“Land of Hope” vil være den fremtidige jord til udsatte børn i Nigeria. Et land med håb om en lysere fremtid ❤️

En stor tak til alle vores hårdtarbejdende arbejdstagere, min soulmate David Emmanuel Umem, vores eneste ”Ingeniør uden grænser”; Idong Akwang, vores mest ydmyge CDO; Nsidibe Orok, den bedste lærer i Nigeria; Don Udowan, vores finansiering ekspert; Ekemini Jacobs, den bedste arkitekt i verden; Martin Maribo, de modigste danske arbejdere; “Kemmbeln” Martin Nilsson “Kungkube” Emil Aller “Mmongatn” René og alle andre involverede i vores projekt. Uden jer ville der ikke være noget håb for børnene. I er så fantastiske, og jeg ser frem til at se mit hjem igen, når alt er færdigt. ❤️ Og når den tid kommer vil jeg lave en sidste opdatering med det endelige resultat, og bogføre alle de hundredvis af billeder, jeg har fra da vi startede tilbage i februar og indtil nu for at se den fantastiske forvandling.

Kærlighed fra Anja ❤️

14468761_10154599526423024_4605939736500235564_o

fake yeezys https://www.sexxxotoy.com/about-us/
copyright 2020