Støt DINNødhjælp ved at sælge postkort dekoreret af børnene på Land of Hope

Så er det nu, I som firma har muligheden for at støtte de dejlige børn i Land of Hope. Det er nemt, koster jer ikke noget, I får tonsvis af goodwill OG I giver os en uvurderlig hjælp. 

Salg af DINNødhjælp postkort

Vores børn har været kreative, og udsmykket postkort. Dem sælger vi i pakker af 10 stk. med forskellige motiver, til 50 kr. pakken inkl. moms. Vi vil være jer dybt taknemmelig, hvis I vil have en lille stand ved siden af kassen, hvor der kan stå 8 pakker med postkort, og nogle få flyers med information om vores organisation. Den er designet, så den ikke fylder for meget, men hjælper enormt. 

Klar på at gøre en forskel?
Så vil I være med til at gøre en forskel for Nigerias såkaldte Heksebørn? Blive forbundet med sikker opvækst for børn? Og har I lyst til at sælge vores smukke postkort i butikken, cafeen, vinbaren, frisøren eller andre steder?

Så skriv en mail til bestilling@dinnoedhjaelp.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ida Emilie Risager

De praktiske detaljer for salget er som følger

Salgsperiode
Postkortene vil blive solgt i perioden medio juni – ultimo september, nærmere datoer følger.

Overskud
Overskuddet går til arbejdet på Land of Hope, og i Danmark, så vi fortsat kan sikre børnene en fremtid med tryghed, og en god uddannelse.

Afregning
Der kan afregnes før, eller hver anden måned efter salg via faktura.

Opfyldning
Ved behov for flere postkort kontaktes bestilling@dinnoedhjaelp.dk, så noterer vi i systemet og sender hurtigst muligt flere postkort afsted. Skriv dog gerne i god tid, så vi ikke risikerer at standen står tom. Vi sender pakker ud af 25, 50 eller 100 stk. 

Kundespørgsmål
Som sagt medfølger der en flyer, med basisinformation om DINNødhjælp og vores arbejde. I er desuden velkommen til at henvise til vores hjemmeside. Derudover må jeres personale meget gerne give information fra vores hjemmeside videre, da kunderne selvfølgelig skal være klar over formålet med salget. 

land of hope postkort
land of hope postkort
land of hope postkort
land of hope postkort
land of hope postkort
land of hope postkort